Sala evenimente Golden Moments
Articole de prezentare

Sala evenimente Golden Moments

de

Restaurantul Golden Moments reprezinta alegerea perfecta atunci cand vorbim despre organizarea oricarui eveniment important din viata noastra, imbinand intr-un mod special absolut toate serviciile necesare obtinerii unui eveniment unic.

Golden Moments - pentru momente de neuitat!

Punand la dispozitia clientilor doua sali cu capacitate de 350 respectiv 120 de locuri, restaurantul se preteaza oricarui  tip de eveniment. Fie ca vorbim de cununie, nunta, botez sau onomastica, restaurantul  Golden Moments reprezinta intotdeauna alegerea potrivita.  

Golden Moments - sala de evenimente Timisoara
 
Salile, decorate intr-un mod elegant, distins, peretii fiind imbracati in valuri albe de satin creeaza astfel o atmosfera deosebita, feerica, transpunand evenimentul dumneavoastra intr-un taram de basm. Culorile calde, pastel  care invaluiesc sala permit mirilor sa aleaga cu usurinta decoratiunile pentru mesele si scaunele din sala, avand posibilitatea de a utiliza orice paleta de culoare.
 
Ambele sali Golden Moments sunt spatioase, oferind fara probleme un ring de dans generos precum si loc pentru furnizorii de servicii de sonorizare, referindu-ne aici la DJ, solist, formatie sau cvartet.
 
Spatiul dispune de asemenea de climatizare, asadar invitatii se vor simti excelent pana in zorii zilei, bucurandu-se de fiecare moment al petrecerii.
 
Personalul restaurantului va va satisface intru totul fiecare dorinta, incepand cu ospatarii care vor avea grija de fiecare invitat in parte si incheiand cu bucatarii care va vor aseza pe mese cele mai alese bucate preparate in cel mai gustos mod cu putinta. 
 
De asemenea, echipa Golden Moments vine in intampinarea clientilor, oferind consiliere mirilor pe toata durata evenimentului, fiind mereu prezenti si receptivi la dorintele  si solicitarile clientilor.
 
Pentru a usura munca clientilor sai, echipa Golden Moments ofera toata gama de servicii necesare organizarii unui eveniment remarcabil, mentionand aici decoratiunile pentru sala, aranjamentele florale nelipsite oricarui eveniment, precum si servicii de catering.
 
In final, nu ne ramane decat sa va invitam sa ne treceti pragul si sa petreceti cele mai importante si fericite moment din viata voastra alaturi de noi.
Opinii (0)

Adauga opinia ta: