Aurelia si David - Cluj Napoca
Nunti reale

Aurelia si David - Cluj Napoca

de

Se spune ca Dumnezeu sta in detalii. Atunci cu siguranta Dumnezeu a fost prezent peste tot la nunta Aureliei si David. Decoratiuni deosebite alese cu multa atentie de organizatori astfel incat oriunde aruncai privirea te astepta un amanunt inca nedescoperit. Culori bine imbinate, aranjamente simple, doi miri superbi, ce mai, toate ingredientele pentru o nunta reusita! Si asa a si fost!

  • Prezentare miri: Aurelia si David Solomonean
  • Data nuntii: 11 iunie 2011, Cluj Napoca

Furnizori

Restaurant petrecere: Hotel Opera Plaza Cluj Napoca / agentie decoratiuni: Vanilla Events Cluj Napoca / florarie: Oopsy Daisy Cluj Napoca / rochia de mireasa: Manuel Mota @ Pronovias Salon Tresor / pantofii miresei: Veronesse / smoking mire: Karl Lagerfeld / pantofi mire: Il Passo / fotograf: Imagia / machiaj: Crazy Studio.

Povestea nuntii in fotografii:

Pantofi mireasa si rochie de mireasa detaliu

Nunti reale Aurelia si David Cluj Napoca

Parca desprinsi din romanele de dragoste scrise cu secole in urma, Reli si David ne-au cucerit definitiv intr-o clipita. Pentru si impreuna cu ei, mirii de atunci si prietenii nostri de acum, am ales un stil ce ar putea fi definit ca "less is more". Decoratiunile au reflectat delicatetea miresei si finetea tuturor alegerilor ei. Am imbinat simplitatea si eleganta cu multa usurinta.
In locul omniprezentelor huse de scaune, special pentru ei am conceput bentite pe care le-am accesorizat apoi cu brose - adevarate bijuterii. La mesele invitatilor, sfesnicele placate cu argint au conferit intimitate atmosferei, iar masa mirilor a fost flancata de doua amfore masive, sculptate integral manual.

Deloc surprinzator, cele mai apreciate elemente de decor au fost cele comestibile. Am pregatit ciocolatele personalizate cu numele mirilor, rasfatand astfel oaspetiii inca de la sosire cu o surpriza dulce - ca o avanpremiera a festinului ce va urma. - Vanilla Events.

Detaliu buchet mireasa cu cale albe

Detaliu masa meniu nunta

Aranjament flori masa prezidiu nunta

Aranjamente nunta masa prezidiu cluj napoca

aranjamente si tacamuri masa nunta

Buchet flori aranjament masa prezidiu miri

sfesnic nunta lumanari su buchet de flori albe si tort nunta

Am fost foarte incantati de serviciile oferite de Opera Plaza, de fetele de la Vanilla Events si evident de Diana. Este nevoie de o mai buna organizare a timpului pana la restaurant (mireasa sa nu mai intarzie la starea civila!). Drumul efectuat alaturi de persoana iubita pana in ziua marelui eveniment este mult mai frumos si mai important decat cele douasprezece ore de petrecere.

Aurelia & David.

Nunti Reale - Aurelia si David Cluj Napoca

Opinii (0)

Adauga opinia ta: