5 moduri de a pune intrebarea
Organizare nunta

5 moduri de a pune intrebarea

de

Iubire la prima vedere, plimbari romantice, imbratisari puternice, sentimente adevarate, toate pecetluite cu un inel. Insa inainte de inel vine intrebarea. Una dintre cele mai emotionante intrebari, te poate lasa fara grai, vei simti un nod in gat, cine stie, poate chiar si o lacrima va evada pe obrazul tau.

In topul 5 ale celor mai speciale moduri de a pune intrebarea, exista multe metode ingenioase pentru crearea acelei nopti speciale in care va hotarati sa va uniti destinele .

  1. Inelul ascuns in prajituri, torturi, bauturi, mancaruri poate dauna grav sanatatii! Un smoc de frisca, un blat insiropat si o capsuna rosie pot fi delicioase. Ca un desert. Insa ca un adapost pentru inelul de logodna nu este chiar potrivit. Ideea emana romantism si are elemental de surpriza. Eventual, daca esti tentat de asa ceva, ai grija ca lumanarile care va acompaniaza in acea cina romantic sa lumineze suficient de puternic cat sa poti spune “Stop” inghitirii inelului. Cata vreme sunteti amandoi atenti seara poate deveni una de neuitat. Mai mult de atat, poate este cea mai accesibila metoda de a pune intrebarea. Deloc costisitoare, spontana, romantic, totodata elaborata si impresionanta.
  2. Sub nicio forma nu incercati asta! Inelul legat de balon poate fi ceva inedit. Insa un balon care isi ia zborul cu inelul tau legat de el nu mai poate fi catalogat drept ceva dezirabil. Au incercat altii pentru tine. Ideea este draguta si desigur speciala. O plimbare, un cadou, un balon colorat, o ingenunchiere. Daca totusi te incanta ideea doteaza-te cu un arc cu sageti, pentru foarte posibila eventualitate in care balonul isi va lua zborul.
  3. Iubita care cere iubitul in casatorie. Este in topul cererilor care tind spre normalitate. Daca acum cativa ani cererea in casatorie se facea exclusiv de catre barbat, acum femeile au prins curaj. Iar daca esti cumva o cititoare care simte ca relatia in care esti implicata ar trebui formalizata, nu mai sta pe ganduri, poti porni in cautarea inelului de logodna. In curand vom depasi toate vechile mentalitati, vor veni altele noi, momentan suntem incurajati sa ne exprimam sentimentele. Si de ce sa nu o facem in cel mai frumos mod posibil? Pentru stima ta personala, asigura-te inainte ca dorinta de casatorie este una reciproca.
  4. Probabil ati mai auzit de torta inflacarata care isi cere in casatorie iubita. Nu? Poate una dintre cele mai cunoscute si totodata caudate cererei in casatorie este cea a unui american care s-a gandit potrivit sa arda din iubire in momentul in care face cererea. Ei bine, el a folosit elemente reale, indrumat de un cascador a reusit sa-I demonstreze iubitei ca sta foarte bine cu imaginatia. Aceasta a primit inelul in flacari, ba mai mult, raspunsul a fost unul afirmativ. Mai mult de atat, viitorul mire a avut la momentul respective “calcaiele in flacari” dupa iubita sa.
  5. Catalogata drept ciudata, cererea in casatorie in momentul practicarii pentru prima data a unui sport extrem este tot mai des practicata. Spre exemplu, te poti decide cu perechea ta sa testati pentru prima data bungee jumpingul. In momentul in care coarda este intinsa la maxim, ce ar fi sa vezi trecand pe langa tine o bucata de iubit cu o bucata de inel? Probabil datorita faptului ca este un sport cu tendinte de a deveni obisnuinta, nu pare deosebit de greu sa incropesti o asemenea miscare. Trebuie doar sa ai curaj, sa nu uiti de ce ai venit si sa fi misterios pana la capat ca sa nu strici surpriza finala.

Nu uita, daca esti suficient de inspirat, poti trece momentul in eternitate, poti transforma cererea in casatorie in cea mai frumoasa amintire din albumul vietii voastre. Una dintre cele mai mari dorinte ale unei viitoare mirese este sa aiba parte de cea mai romantica, speciala si de ce nu, traznita cerere in casatorie. Spontaneitatea si ingeniozitatea primesc un punctaj mare in evaluarea raspunsului final.

Sunt convinsa ca raspunsul asteptat este unul afirmativ, asa ca foloseste-ti imaginatia si ofera-i toate motivele pentru a accepta propunerea. Succes!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: