Noaptea nuntii
Organizare nunta

Noaptea nuntii

de

Reteta pentru o noapte a nuntii perfecta este formata din diverse ingrediente. Toate combinate in proportiile perfecte dau satisfactia finala.

Poate totusi noaptea nuntii ar trebui sa fie noaptea in care te relaxezi dupa cea mai extenuanta zi din viata ta. Nu e usor nici sa planifici o nunta, insa cu siguranta e greu sa fii unul din actorii principali.

In primul rand trebuie sa faci ceea ce te face sa te simti bine.

A devenit un obicei sa petreci intr-un loc special noaptea nuntii. Chiar daca este o camera de hotel impersonala sau o incapere noua pentru voi, trebuie sa conturezi o atmosfera romantica pentru voi doi. Impreuna puteti crea o atmosfera de vis pentru ceea ce va urma. Personalul hotelier te va ajuta in cazul in care ai inchiriat apartamentul nuptial cu anumite cadouri din partea casei, o sampanie, trandafiri, ciocolata.

Noaptea nuntii la hotel

Insa nu uita de anumite surprize personalizate. Poate ca te va ajuta o prietena, un prieten cu aceste aranjamente inainte de sosirea voastra. Nu uita de muzica voastra preferata. Trebuie sa aveti asa ceva.

Romantismul trebuie sa se simta bine in camera voastra. Petale de trandafiri pe patul nuptial va vor ajuta sa patrundeti intr-o lume romatica. Fructe intr-un vas special, frisca si sampania sunt si ele componente ale aceluiasi peisaj.

Inainte de momentul important din noaptea cea mare, trebuie sa fii rational pe parcursul zilei. Nu vrei sa ajungi tarziu in noapte epuizat sau cu prea mult alcool in organism. Gandeste-te si la cel de langa tine. In noua familie formata nu mai exista unul singur, ci veti fi mereu doi. Trebuie sa aveti parte de un moment de neuitat.

Inca un ingredient important ar fi lenjeria intima. Se poarta pentru noaptea cea mare o lenjerie spectaculoasa, care va surprinde perechea. Satinul se potriveste foarte bine cu orice tip de piele si da rezultate exceptionale. Sentimentul cel mai intens trebuie simtit de cea care poarta lenjeria. Daca ea se simte cea mai frumoasa, cea mai provocatoare, intr-adevar asa e. Atitudinea face totul. Evident ca esti cea mai frumoasa si poti concura cu orice fotomodel important!

Acum avem toate ingredientele. Putem face compozitia. Se da la cuptorul dragostei, cu focul la maxim. Iar rezultatul este unul smuls din povesti, un strop de perfectiune si un moment nemuritor in timp. Aveti deja prima amintire superba din noua voastra viata!

Opinii (0)

Adauga opinia ta: