Nunta in aer liber locatii Timisoara
Organizare nunta

Nunta in aer liber locatii Timisoara

de

Solicita oferta de la locatiile de nunta care organizeaza Nunti in aer liber Timisoara.

 1. Hoteluri cu gradina

  Voi incepe cu prezentarea unor hoteluri, deoarece aceasta varianta este foarte eficienta in situatia in care la eveniment (nunta, botez) aveti invitati ce trebuie cazati. De obicei locatiile ofera clientilor un pachet avantajos de cazare atunci cand gazduiesc un eveniment.

  Locatia este situata la 20 km de Timisoara. Capacitatea locatiei este de 300 de locuri, spatiul exterior fiind mixt: pavaj si gazon. Locatia dispune de cort cu suprafata de 450 de metri patrati care se poate deschide, contopindu-se astfel cu gradina.Hotel Roco cu gradina - locatii nunta aer liber Timisoara

  • Hotel Ana

  Gradina locatiei are o capacitate de pana la 250 de persoane. Evenimentele gazduite aici au la dispozitie si corturi, pentru a proteja invitatii de soare puternic sau ploaie. Gradina dispune de o suprafata pavata, ideala pentru cununia religioasa in aer liber si/sau ring de dans si bar outdoor.Hotel Ana cu gradina - locatii nunta aer liber Timisoara

  Conacul este declarat monument istoric si este situat pe un domeniu de 10ha, format din parc dendrologic cu specii rare de copaci, iaz si livada cu pomi fructiferi. Locatia este situata la 35 km de Timisoara si are o capacitate de 100 locuri. Evenimentele se pot organiza in interior si exterior simultan.Conacul Hodoni cu gradina - locatii nunta aer liber Timisoara

  • Pensiunea Schwabenhaus

  Locatia este o pensiune agro-turistica situata la 50 km de Timisoara. Spatiul exterior este frumos amenajat, fiind ideal pentru evenimente in aer liber cu tematica rustica. Capacitatea exterioara a locatiei este de aproximativ 100 persoane.

 2. Hoteluri cu piscina

  Casa del Sole este pozitionata intr-o zona centrala, aproape de biserica din P-ta Crucii. Curtea este frumos amenajata, are o capacitate de aproximativ 100 persoane, iar bucataria este foarte buna. Recomand locatia pentru evenimente in aer liber pe timpul zilei deoarece exista restrictii de zgomot dupa ora 23:00. Desi locatia se preteaza pentru evenimente in aer liber, zona de spatiu verde este foarte redusa, curtea fiind pavata.

  Casa del Sole cu piscina - locatii nunta aer liber Timisoara

  • Hotel La Residenza

  Locatie de 4 stele cu o gradina frumoasa si mult spatiu verde. Locatia se preteaza pentru evenimente in aer liber pe timpul zilei, deoarece exista restrictii de zgomot dupa ora 23:00. Capacitatea gradinii este de 100 persoane si este recomandat sa optati pentru cort pentru a feri invitatii de soare puternic sau o eventuala ploaie.Hotel La Residenza cu piscina - locatii nunta aer liber Timisoara

  • Hotel Tresor

  Locatia este potrivita pentru evenimente in aer liber mai restranse, undeva la 50-70 de persoane. Spatiul de langa piscina este mixt: pavaj si gazon.

  Capacitatea locatiei pentru evenimente este de 150 de persoane. Zona centrala in care se afla pozitionat are avantajul de a-l face foarte usor de gasit, insa dezavantajul este ca exista restrictii de zgomot dupa ora 23:00. Spatiul exterior este pavat.

  Stranduri
  • Sun Beach

  Pozitionarea locatiei in afara orasului, permite desfasurarea evenimentelor si pe timpul noptii. Locatia este foarte moderna si are o capacitate de 200 de locuri. Spatiul exterior este mixt: pavaj si gazon.

  Strandul Sun Beach - locatii nunta aer liber Timisoara
  • Heaven

  Locatia este pozitionata in zona centrala, iar capacitatea de gazduire pentru evenimente este de peste 200 persoane.

  • No Name

  Locatia este pozitionata in zona centrala, iar spatiul de gazduire este mixt: atat outdoor cat si indoor. Locatia este recomandata pentru evenimente de maxim 250 persoane.


Solicita oferta de la locatiile de nunta care organizeaza Nunti in aer liber Timisoara.

Atentie! Daca estimati copii la nunta dvs., recomandam sa evitati locatiile cu piscina. In situatia aceasta exista un risc mare ca, in joaca, copiii sa cada in apa, provocand astfel incidente mai putin fericite in cadrul evenimentului.

Va astept saptamana viitoare sa vorbim despre: Nunta in aer liber - cortul si accesoriile necesare.

Camelia Minisan
Ana Events - corturi festive si accesorii.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: