Planifica-ti nunta intr-o zi Timisoara
Organizare nunta

Planifica-ti nunta intr-o zi Timisoara

de

In perioada 21 ianuarie - 23 ianuarie, Casa tineretului din Timisoara a gazduit targul de nunta “Planifica-ti nunta intr-o zi”, organizat ca in fiecare an de firma Dalisis.

Cu aceasta ocazie, zeci de furnizori de servicii pentru nunta au prezentat mireselor cele mai noi tendinte in ceea ce priveste organizarea unei nunti de vis, astfel, Casa tineretului a devenit neincapatoare pentru multimea de vizitatori prezenti la acest eveniment.

Au fost prezente numeroase magazine de rochii de mireasa din toata tara, astfel viitoarele mirese au avut ocazia sa probeze rochiile preferate si sa incerce diferite modele. Firmele foto video au prezentat albume si filmari de la nuntile anterioare, cofetariile s-au intrecut in a prezenta torturi care mai de care mai frumoase si au invitat vizitatorii la degustari, miresele din Timisoara au avut la dispozitie sute de modele de invitatii de nunta de unde au putut sa-si aleaga modelul dorit, porumbeii au asteptat sa fie inchiriati pentru marele eveniment si artificiile  erau pregatite pentru incununarea noptilor de petrecere.

Organizatorii targului, firma Dalisis, au transpus toate decoratiunile necesare unei nunti reusite intr-un colt special amenajat in cadrul targului, astfel ca viitoarele miresele au putut admira masa mirilor gata aranjata, mesele si scaunele frumos impodobite pareau gata sa-si primeasca invitatii iar pe fiecare masa trona cate un aranjament superb de flori toate acestea intr-o atmosfera impresionanta dupa cum veti observa in galeria de fotografii din partea de jos.

Astfel, la finalul evenimentului Dalisis poate spune ca a adus calitatea, bunul gust si rafinamentul la un loc!

 
 
 
Opinii (0)

Adauga opinia ta: