Targ nunta Iulius Mall Timisoara
Organizare nunta

Targ nunta Iulius Mall Timisoara

de

In perioada 4-6 februarie 2011, Iulius Mall Timisoara a organizat si gazduit Targul de nunti dedicat cuplurilor care vor spune „DA” in anul 2011, si nu numai.

Targul s-a desfasurat pe toate cele trei niveluri ale mall-ului si anume demisol, parter si etajul intai.

Vizitatorii s-au putut bucura de decoruri inedite pentru mese sau scaune, rochii de mireasa pentru gustul si buzunarul fiecarei mirese, firme foto-video care si-au expus portofoliile pentru a fi admirate, torturi realizate cu multa maiestrie, creatori de moda locali. Vizitatorii au putut admira in cadrul targului pana si limuzine aurite pregatite sa dea o nota de stralucire oricarei nunti.

Firmele au oferit tot felul de reduceri valabile pe perioada targului asadar miresele hotarate au incheiat contracte pe loc profitand de ofertele prezentate.

Firmele producatoare sau importatoare de rochii de mireasa si-au amenajat spatii de proba, unde miresele au putut proba rochiile preferate.

Make-up artistii si-au dovedit iscusinta in fata vizitatorilor realizand machiaje deosebite iar florariile s-au intrecut in realizarea unor aranjamente care au furat privirea fiecarui trecator.

In final, vizitatorii au avut numai de castigat de pe urma participarii la targ, au aflat noile tendinte in materie de aranjamente si decoratiuni si au pornit cu dreptul in organizarea unui eveniment de neuitat.

 
 
 
 

Va invitam sa vizionati o serie de fotografii realizate in cadrul Targului de nunti:

Opinii (0)

Adauga opinia ta: