Zile de nunta Timisoara
Organizare nunta

Zile de nunta Timisoara

de

Timp de 3 zile, in perioada 21-23 ianuarie, timisorenii au putut vizita unul dintre cele mai mari targuri de nunta organizate in Timisoara, targul "Zile de nunta", organizat de Dovis Style. Noutatea anului 2011 a constat in organizarea targului simultan in doua locatii, Teatrul National Timisoara si Expo Timco Circumvalatiunii, acumuland astfel o suprafata de peste 800 de metri patrati dedicata furnizorilor de servicii pentru nunti.

Asa cum ne asteptam, ambele locatii au oferit toate informatiile si produsele necesare mireselor in vederea organizarii unei nunti de vis, fiind prezente o sumedenie de firme avand oferte variate pentru buzunarul fiecarui client.

Locatia Teatrul National Timisoara a fost plina, atat de expozanti cat si de viitori miri, si a gazduit numeroase prezentari de rochii de mireasa, ateliere de confectionare buchete de flori, make-up artistii si stilistii au venit pregatiti pentru a-si demonstra iscusinta in fata mireselor, asadar miresele au avut numai de castigat si de invatat.

Bineinteles nu au lipsit nici agentiile de organizari evenimente care s-au intrecut in a prezenta mireselor cele mai noi tendinte in materie de decoratiuni, materiale pentru decorat mesele si scaunele, aranjamente pentru masa etc.

Au fost prezenti si foarte multi reprezentanti ai restaurantelor din Timisoara, care au expus ofertele lor celor interesati.

Locatia Expo Timco Circumvalatiunii este noutatea acestui targ, organizatorii oferind si celor care au vizitat aceasta locatie meniul complet in materie de organizari nunti. Au fost si aici prezente firme de organizari evenimente,  magazine de rochii de mireasa, florarii, cofetarii care si-au expus prajiturile si torturile ca pe niste adevarate opere de arta, fotografi si videografi care prezentau portofoliile lor celor interesati, si multi altii, toti dornici sa prezinte mireselor ofertele anului 2011.

Organizatorii targului au pus la cale si un concurs pentru viitorii miri astfel ca cine a vizitat locatia Expo Timco Circumvalatiunii a avut ocazia sa se fotografieze alaturi de persoana iubita, intr-un mini studio foto, pozele fiind postate apoi postate la Mirii anului 2011 Timisoara pentru a fi votate, iar cuplul care aduna cele mai multe voturi in perioada 21-31 ianuarie va castiga un weekend romantic pentru doua persoane intr-o capitala europeana la alegere. Asadar, pana in 31 ianuarie poti sa votezi si tu perechea preferata.

 La finalul targului  organizatorii au tras linie si au numarat un numar de 5720 de vizitatori in cele doua locatii, dupa cum ne spune Ovidiu Tistea, organizator "Zile de nunta".

 
 
 
 
 

In final, va lasam in compania fotografiilor realizate de echipa noastra, in cadrul celor doua locatii ale targului.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: