Utilizator verificat

Accesorii Vesele

Vanzator din:
1 septembrie, 2011
Locatie:
Str. Negoiu, nr.7, sector 3, Bucuresti, Bucuresti 
Telefon:
0766250296 
Descriere:
Firma specializata in import, productie si distribuitie de marturii nunta, invitatii de nunta, accesorii nunta (pahare miri personalizate, cosulete flori, cutii de dar, cocarde, pernute pentru verighete), precum si articole pentru botez (trusou complet, marturii botez, lumanari si cruciulite botez).

Tel: 0766 250 294/0724968285
E-mail: comenzi@cherryaccessories.ro

Produse

Transport si livrare

Livrare in Bucuresti si Metropolitan cu firma de curierat Bookurier (pret calculat pentru colete pana in 5kg) - 15RON (ramburs inclus).
Livrare in tara (resedinte judet si National, pret calculat pentru colete pana in 5kg) - 25RON (ramburs inclus).
Ridicare produse de la sediul din Str, Negoiu nr.7, sector 3, Bucuresti (zona Pta. Alba-Iulia), luni-vineri, intre orele 10.00-19.00.

Termeni si conditii

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant sa poata lua legatura cu dumneavoastra!
In momentul primirii comenzii, un consultant de vanzari va va contact telefonic sau prin e-mail pentru a va confirma comanda si a va informa asupra termenului de livrare.
1. Termenul de executie al comenzilor
Termenul de executie a comenzilor in functie de tipul produsului comandat, tipul de personalizare (in cazul in care se doresc accesorii ) este intre 2 si 14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre un reprezentant al Departamentului Vanzari.
Comenzile primite in weekend vor fi procesate luni.
2. Preturi si Plati
Toate preturile de pe site includ TVA (24%). Preturile sunt exprimate in lei (RON) si sunt actualizate la zi. Pretul trecut pe formularul de comanda include TVA, insa nu include si taxele de transport tur-retur (in cazul livrarii la domiciliu).
Plata produselor comandate se poate face prin:
- transfer bancar;
- la livrarea coletului, in sistem ramburs;
- in numerar, la ridicarea produselor de la sediul atelierului nostru.