Mireasa in floare
Concursuri

Mireasa in floare

de Concursuri - Timisoara

Vino impreuna cu perechea ta in Timisoara la targul de nunta Iulius Mall si aveti sansa de a castiga marele premiu, o sedinta foto profesionala in studio sau outdoor ( Trash the dress sau Love the dress ) oferita de fotograful timisorean Ovidiu Ciba impreuna cu o sedinta de machiaj atat pentru mireasa cat si pentru mire, oferita de make-up artista Oxana Bocancea.

Acum ai sansa unica de a beneficia GRATIS de superba sedinta foto chiar si dupa nunta si vei ramane garantat cu amintiri de neuitat. Daca inca nu ai imbracat rochia de mireasa, puteti profita de sedinta foto de logodna, adaugand in albumul vostru superbele fotografii dinaintea nuntii.

Nu trebuie sa va faceti probleme in legatura cu machiajul din ziua sedintei foto, experimentata make-up artista Oxana Bocancea va avea grija sa straluciti.

Pe langa marele premiu descris mai sus, viitoarea mireasa care va ocupa locul doi se va bucura de un luciu de buze marca Atelier Paris, care nu trebuie sa lipseasca din gentuta de machiaj a niciunei mirese si  o consultatie de machiaj gratuita impreuna cu o sedinta de corectare a sprancenelor.

Al treilea premiu va consta intr-o consultatie gratuita pentru machiajul de mireasa precum si de o sedinta de corectare a sprancenelor, oferite tot de make-up artista Oxana Bocancea.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie doar sa va fotografiati impreuna cu persoana iubita in standul fotografului Ovidiu Ciba, situat la etajul al doilea la Iulius Mall Timisoara si completati formularul cu datele voastre de contact.

Fotografiile voastre vor fi afisate aici pentru a putea fi votate de toti prietenii vostri pana in 21 februarie 2012 inclusiv. Cu cat veti aduna mai multe voturi, cu atat vor creste sansele voastre de castig. Perechile care vor ocupa primele 3 locuri vor castiga premiile oferite.

Castigatorii concursului vor fi anuntati in 22 februarie 2012.

Nu uita! Anunta-ti toti prietenii sa va voteze! O pereche poate fi votata o singura data de pe un calculator dar pot fi votate mai multe perechi.

Va dorim mult succes!

Bianca & Cosmin
512 voturi
Andreea & Liviu
431 voturi
Nicoleta & Andrei
86 voturi

Votarea s-a incheiat, finalistii sunt cei de mai sus.

Afla primul de promotii si concursuri. Aboneaza-te la newsletter!

* nu uita sa confirmi inregistrarea la newsletter-ul nostru
Opinii (0)

Adauga opinia ta: