Fotografii Targ pentru mirese 2012
Articole locale

Fotografii Targ pentru mirese 2012

de

Primul targ de nunta al anului 2012 din Timisoara, "Targ pentru mirese", s-a desfasurat weekendul acesta, 6-8 ianuarie 2012, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Asa cum era de asteptat, prima editie a targului de nunta pus la cale de firma timisoreana de organizari evenimente Rayna Decor s-a dovedit a fi de mare succes.

Prima editie a targului "Targ pentru mirese" a fost una plina de viata si culoare iar furnizorii prezenti la targ s-au intrecut in a-si prezenta cele mai noi si mai atragatoare oferte.

Decoratiuni florale targ Rayna Decor Timisoara 2012

Asa cum a fost si anuntat, in cadrul targului au fost prezente toate categoriile de furnizori indispensabili organizarii unui eveniment deosebit: restaurante de nunta, agentii de organizare, florarii, saloane de rochii de mireasa, saloane de infrumusetare, furnziori foto/video/sonorizare, bujuterii precum si cofetarii sau agentii de turism.

Decoratiuni targ de nunta Timisoara Rayna Decor

Atat numerosii vizitatori ai targului cat si furnzorii au fost incantati de desfasurarea primului targ de nunta organizat de Rayna Decor si au participat in numar mare la toate evenimentele organizate pe perioada targului, concerte, parada de rochii de mireasa, demonstratii de sculpturi in fructe, de aranjamente florale etc.

Cu siguranta viitorii miri ai anului 2012 au avut numeroase surse de inspiratie pentru viitoarea nunta si au putut vedea "pe viu" cum se realizeaza aranjamentele florale pentru nunta precum si superbele sculpturi in fructe.

Va lasam in compania fotografiilor realizate de talentatul fotograf timisorean Alex Bunea la targul de nunta "Targ pentru mirese" 2012 din Timisoara. 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: