Targ nunta Salonul Mirilor 2014
Articole locale

Targ nunta Salonul Mirilor 2014

de

Un pas mic pentru o noapte, un pas mare pentru toata viața!

Acum uniți-vă mâinile , și prin mâinile voastre inimile. - William Shakespeare

În perioada 28 februarie - 2 martie 2014, va avea loc cea de-a noua ediție a Salonului Mirilor, salon care închide suita târgurilor de nunți din vestul țării. Manifestarea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și va fi găzduita la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Timp de trei zile, cuplurile care se pregătesc pentru acest eveniment unic în viață - nunta, vor avea parte de un salon organizat la standarde europene, de oferte tentante și variate, precum și de accesul la ultimele tendințe în domeniu. 

În spațiul generos, se vor prezenta peste 50 de expozanți, cu o gamă largă de produse și servicii pentru nuntă. Rochii de mireasă elegante și spectaculoase, costume de mire moderne, invitații și mărturii inedite, buchete de mireasă și aranjamente florale deosebite, precum și cele mai diversificate servicii pentru organizarea nunții vor fi expuse în cadrul evenimentului. 

În nota în care v-au obișnuit, organizatorii vor aduce un plus de valoare evenimentului prin programul conex, prin tombola cu premii substanțiale și, evident, un invitat surpriză! 

Opinii (0)

Adauga opinia ta: