Fotografii Targ pentru mirese 2013 by Rayna
Articole locale

Fotografii Targ pentru mirese 2013 by Rayna

de

In perioada 11-13 ianuarie 2013, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara s-a desfasurat cu succes o noua editie a targului de nunta "Targ pentru mirese" organizat pentru a doua oara in Timisoara de agentia de decoratiuni si aranjamente Rayna Decor.

Numerosii viitori miri care au trecut pragul targului de nunta in 11-13 ianuarie 2013 au profitat de oferte de neegalat. Furnziorii prezenti au intampinat viitorii miri cu pachete de servicii special create pentru perioada targului de nunta si ca de fiecare data standurile au fost impecabil amenajate fie ca vorbim de standurile agentiilor de decoratiuni, ale fotografilor sau ale saloanelor de rochii de mireasa.

Programul targului de nunta a fost unul incarcat, vizitatorii putand admira prezentari de rochii de mireasa si domnisoare de onoare iar ziua de sambata a fost presarata si cu diferite concerte de muzica atat populara cat si usoara.

Campania de succes "Marita-ti rochia", si-a continuat drumul si in cadrul targului de nunta din acest an, astfel fostele mirese au avut ocazia sa-si expuna spre vanzare rochia si desigur viitoarele mirese au avut cel mai mult de castigat, achizitionand rochii de mireasa la preturi irezistibile.

Rochii de mireasa Timisoara Targ pentru mirese Rayna Decor

In cadrul editiei din acest an, cofetariile din Timisoara s-au intrecut in a crea torturi de nunta care mai de care mai elegante, pline de culoare si ornamente sau picturi deosebite.

Torturi de nunta Timisoara Targ pentru mirese Rayna

Nici agentiile de decoratiuni nu s-au lasat mai prejos, creand aranjamente impresionante, combinand in moduri de neimaginat texturi, culori, flori si alte accesorii.

Agentii decoratiuni nunta Timisoara Targ pentru mirese Rayna

Restaurantele de nunta au intampinat viitorii miri cu meniuri speciale, realizate cu multa pasiune si imaginatie.

Restaurante nunta Timisoara Targ pentru mirese Rayna

In final, nu ne mai ramane decat sa spunem ca si a doua editie a targului de nunta "Targ pentru mirese" a fost o reusita, oferind viitorilor miri toate ingredientele pentru organizarea unei nunti de neuitat.

Va invitam sa vizualizati galeria de fotografii realizate de talentatul fotograf Alex Bunea in cadrul celei de-a doua editii a targului de nunta "Targ pentru mirese", organizat si in 2013 de Rayna Decor Timisoara.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: