Fotografii targ nunta Salonul Mirilor 2012
Articole locale

Fotografii targ nunta Salonul Mirilor 2012

de

Targul de nunta "Salonul Mirilor", organizat in perioada 9 -11 martie 2012 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, a inchis sezonul targurilor timisorene de nunta dedicate viitorilor miri ai anului 2012.

Daca tinem cont de numarul impresionant de targuri de nunta desfasurate anul acesta in Timisoara, putem spune ca prima parte a acestui an fost dedicata in intregime organizarii celui mai frumos eveniment din viata tinerelor cupluri.

Asadar, in perioada 9-11 martie 2012 s-a desfasurat targul de nunta "Salonul Mirilor" care a facilitat din nou intalnirea furnizorilor cu viitorii miri ai anului 2012. Targul s-a desfasurat in incinta Centrului Regional de Afaceri din Timisoara, un loc potrivit si usor accesibil unui astfel de eveniment. In cadrul targului au participat foarte multi furnizori, unii pe care i-am mai intalnit si la celelalte targuri de nunta din Timisoara, iar altii care au preferat targul "Salonul Mirilor" pentru a prezenta cele mai bune oferte si pentru a lua direct legatura cu potentialii clienti.

Asa cum ne-au obisnuit deja, furnizorii timisoreni isi prezinta intr-un mod impecabil produsele, fie ca vorbim de agentiile de decoratiuni, atelierele florale, fotografi, restaurante, cofetarii, saloane de rochii de mireasa si toti ceilalti furnizori participanti in cadrul targului.

Asa cum am spus, au fost prezenti numerosi expozanti, asa ca viitorii miri au avut de unde sa aleaga cele mai bune oferte pentru nunta lor. Viitoarele mirese care inca nu au gasit rochia visurilor au putut admira si proba diferitele modele expuse in cadrul targului de nunta. Nici viitorii miri nu au fost uitati si ei gasind modele deosebite de costume de mire si alte accesorii.

Au fost prezentate viitorilor miri si noile tendinte cum ar fi masa umblatoare de sampanie sau angajarea unui caricaturist care sa ofere amintiri de neuitat invitatilor.

Desigur nu au lipsit nici momentele speciale ca de exemplu recitaluri din repertoriul international pentru nunti si festivitati, demonstratii de aranjamente florale, prezentare de rochii de gala pentru copii sau dansurile care au incantat vizitatorii.

Va invitam sa vizualizati fotografiile targului de nunti "Salonul Mirilor", realizate de talentatul fotograf timisorean Alex Bunea, caruia ii multumim pentru excelenta colaborare si pentru superbele fotografii.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: