Targ de nunti Iulius Mall Timisoara 2013
Articole locale

Targ de nunti Iulius Mall Timisoara 2013

de

Banatenii care s-au decis sa-si uneasca destinele in acest an sunt asteptati la cel mai indragit targ de profil, organizat de IULIUS MALL Timisoara. In perioada 1-3 februarie 2013, in intervalul orar 10.00 – 22.00, tinerii vor putea alege dintr-o gama completa de servicii care sa le transforme nunta intr-un moment unic, in cadrul celei de-a saptea editii a Festivalului de Nunti „IM Marriage”

 
Timp de trei zile, la demisolul, parterul si etajul IULIUS MALL Timisoara vor fi gazduiti peste 90 de expozanti, specializati in servicii, produse, idei sau sfaturi pentru pregatirea unei nunti de vis. Cuplurile vor avea posibilitatea sa aleaga solutiile potrivite lor, evenimentul fiind unul de amploare in acest domeniu. 
 
Sunteti invitati la Iulius Mall Timisoara sa analizati cele mai bune oferte de nunta in intervalul:
 
  • Vineri, 01 februarie 2013, intre orele 10:00 - 20:00
  • Sambata, 02 februarie 2013, intre orele 10:00 - 20:00
  • Duminica, 03 februarie 2013, intre orele 10:00 - 20:00
 
Rochii de mireasa pentru cele mai pretentioase gusturi, moderne sau clasice, costume de mire de o eleganta aparte, propuneri diversificate de verighete, meniuri si torturi sofisticate, decoratiuni fastuoase si aranjamente florale menite sa definesca petrecerile de poveste, invitatii de nunta inedite si specialisti capabili sa surprinda momentele importante in imagini spectaculoase se vor gasi intr-un singur loc, la Festivalul de Nunti organizat de IULIUS MALL Timisoara. 
 
Festivalul de Nunti „IM Marriage” desfasurat la IULIUS MALL Timisoara este solutia in organizarea nuntii mult visate, prin cele mai atragatoare oferte.
 

Pentru a va face o idee despre ce veti gasi in cadrul targului de nunta, va invitam sa vizualizati unele fotografii targ de nunta Iulius Mall 2012 Timisoara.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: