Targ de nunti la Iulius Mall 2012
Articole locale

Targ de nunti la Iulius Mall 2012

de

Vizualizeaza galeria de fotografii de la Targul de nunti Iulius Mall 2012 din Timisoara.

In perioada 3-5 februarie 2012, cuplurile de indragostiti care s-au decis sa faca in acest an marele pas spre casatorie nu trebuie sa rateze Targul de Nunti IULIUS MALL TIMISOARA

Cel mai mare si important eveniment de profil gazduit de Timisoara va avea loc in incinta Iulius Mall Timisoara si se va desfasura pe toate cele 3 niveluri ale mall-ului (demisol, parter si etaj).
 
Numerosii expozanti de la IULIUS MALL vor pune la dispozitia clientilor o oferta variata si completa pentru organizarea nuntii perfecte. Cei interesati vor afla care sunt ultimele tendinte in materie de decoratiuni, aranjamente florale, invitatii, marturii, coafuri, torturi, restaurante, sonorizari, fotografi, cameramani, etc. in plus, specialistii in domeniu vor sta la dispozitia vizitatorilor cu sfaturi, idei si oferte valabile doar pe durata targului. 
 
  • Domnisoarele care inca nu si-au gasit rochia de mireasa mult visata nu trebuie sa se ingrijoreze. Numeroase modele, clasice, moderne, cu trena sau fara, toate asteapta sa fie probate si achizitionate de viitoarele mirese. Nici barbatii nu au fost uitati, acestia putand sa isi aleaga costumul din bogata oferta a caselor de moda si a producatorilor prezenti la targul de nunti de la IULIUS MALL.
 
Furnizorii de servicii si produse pentru nunti dar si viitorii miri ai anului 2012 nu au motive sa lipseasca de la Cel mai mare si important eveniment dedicat nuntilor organizate in Timisoara. Ofertele si promotiile vor fi la ordinea zilei iar furnziorii vor prezenta viitorilor miri cele mai noi tentinte in materie de decoratiuni, rochii de mireasa, coafura, machiaj, aranjamente florare, foto/video, si multe alte servicii indispensabile organizarii unei nunti de vis.
Tot ce le mai ramane mirilor anului 2012, dupa vizitarea targului de nunta Iulius Mall Timisoara, este sa spuna „DA!”.
 

Pana la editia din 2012 targului de nunta Iulius Mall Timisoara, te invitam sa vezi si sa te inspiri din colectia de fotografii de la Targul de nunta Iulius Mall Timisoara 2011

Opinii (1)
Abia astept sa imi ... | 15 ianuarie, 2012
Abia astept sa imi cunosc viitori porumbei mire&mireasa acolo!

Adauga opinia ta: