Targ pentru mirese by Rayna
Articole locale

Targ pentru mirese by Rayna

de

Ati ratat targul de nunta "Targ pentru mirese" organizat de Rayna Decor dar ati fi dorit sa vedeti propunerile expertilor in materie de nunti pentru anul 2012?

Inspirati-va din colectia de  fotografii "Targ pentru mirese" 2012, realizate de echipa noastra la targul de nunta organizat de Rayna Decor, desfasurat in perioada 06-08 ianuarie 2012 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

"Targul pentru Mirese" organizat de agentia de decoratiuni Rayna Decor va deschide sezonul de targuri de nunta 2012. Desi targurile de nunta dedicate viitorilor miri ai anului 2012 au inceput inca din luna noiembrie in Bucuresti, cele mai multe targuri se vor desfasura in marile orase ale tarii pana in luna martie. Asadar, noteaza-ti in agenda targurile pe care trebuie sa le vizitezi si profita de cele mai bune oferte.

Primul targ de nunta al anului 2012 dedicat viitorilor miri din Timisoara se va desfasura in perioada 6, 7 si 8 ianuarie 2012 la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara.

 
Asadar, in perioada 6 - 8 ianuarie 2012 sunteti invitati sa participati la primul targ de nunta al anului 2012 din Timisoara, unde puteti analiza ofertele furnizorilor de servicii si produse pentru nunti.
 
Veti gasi cei mai importanti furnizori in domeniul nuntilor si evenimentelor sociale: restaurante,
decoratiuni, invitatii, DJ-ei, formatii, solisti, dansatori, artificii, fotografi, cameramani, florarii, cofetarii, saloane cosmetice, rochii de mireasa, costume de mire, pantofi etc.
 
Mai mult, pentru prima oara la Timisoara sunt invitate si cele care au fost deja mirese pentru "a-si marita rochia".  Asadar, daca rochia va ocupa spatiul si nu vreti sa va obligati nora sa o poarte, aduceti-o la targ si o maritam noi. Astfel, contra unei taxe de promovare vei putea sa-ti expui rochia de mireasa la targ. Nu se percepe niciun comision la vanzarea rochiei. In taxa de promovare intra costurile de expunere si vanzare, etichete cu datele de contact ale proprietarei de rochie (pentru a facilita negocierea directa) si alte detalii care cosiderati ca ar ajuta la vanzarea ei.
 
 
Targul va fi deschis pentru vizitatori dupa cum urmeaza:
 
 • Vineri intre orele 12:00 - 20:00
 • Sambata intre orele 10:00 - 20:00
 • Duminica intre orele 10:00 - 18:00
 
Fiind inca zile de sarbatoare, vineri si duminica va veti putea bucura de un program folcloric cu:
Georgiana Necsa si Dan Necsa -/- Monalisa si Radu Sufan -/- Ionela Balan -/- Gabi Zaharia -/- Dolores Dongea -/- Ion luca Jurjescu -/- Stefan Murgu -/- Vali Tanase -/-
 
Pentru ziua de sambata va comunicam programul complet de desfasurare a demonstratiilor artistice:
 • 11:00 – 13:00 Demonstratie aranjamente florale Oasis Germania
 • 13:00 – 13:30 Program folcloric cu Marius Cirnu
 • 13:30 – 14:00 Dans sportive – Mirtys Dance
 • 14:00 – 15:00 program folcloric cu Remus Grosu si Mariana Zota
 • 15:00- 15:30 – Parada rochiilor de mireasa
 • 16:00 – program folcloric cu Zorica Savu
 • 17:00 – Demonstratie sculptura in fructe
 • 17:30 – Spectacol de iluzionism Bogdan Muntean
 • 18:00 – Spectacol de muzica cu Claudiu Lazarciuc, Instrument musical – Hang
 • 19:00 – Foc de artificii sustinut de firma Denny B
Opinii (0)

Adauga opinia ta: