Targ nunta Zile de nunta 2012
Articole locale

Targ nunta Zile de nunta 2012

de

Targul "Zile de nunta" 2012 s-a incheiat, asadar va invitam sa vizualizati galeria de fotografii realizate la targul "Zile de nunta" 2012 din Timisoara.

"Zile de nunta" este numele targului de nunta organizat de agentia Dovi’s Style in Timisoara, singurul targ de nunta la care merita sa vii! Acesta va avea loc in perioada 20-22 ianuarie 2012 la Teatrul National Timisoara (cladirea Operei – piata Victoriei). Viitorii miri nu au voie sa rateze cel mai important targ de nunta din Timisoara unde majoritatea furnizorilor de servicii si produse pentru nunti vor prezenta cele mai atractive oferte de nunta pentru anul 2012.

Dupa cum targul Zile de nunta v-a obisnuit si in acest an se va organiza concursul Mirii anului, premiul fiind o excursie in doi de Sfantul Valentin in Venetia ( Hotel Ambasciatori 4* ) oferit de Eureka Reising

Targurile de nunti sunt evenimente fascinante, pentru ca sunt patrunse de febra planurilor pentru pregatirea celui mai important eveniment din viata fiecaruia dintre noi, NUNTA.
Se intalnesc aici expozantii, oameni care si-au ales ca vocatie sa vina in intampinarea tinerilor indragostiti cu idei si produse deosebite, care sa faca ziua nuntii lor, cea mai speciala zi din viata.

Targul de nunta "Zile de nunta" va putea fi vizitat dupa urmatorul program:

  • Vineri intre orele 12:00 - 20:00
  • Sambata intre orele 10:00 - 20:00
  • Duminica intre orele 10:00 - 18:00

In cadrul targului "Zile de nunta" veti gasi cele mai bune oferte din partea restaurantelor si a salilor de nunta din Timisoara, cele mai noi trenduri in decoratiunile de nunta, veti vedea tendintele pentru aranjamentele florale ale anului 2012, veti avea ocazia sa probati rochia de mireasa mult visata, veti admira albumele foto a numerosi fotografi timisoreni si desigur veti degusta cele mai dulci produse ale cofetariilor din Timisoara. Toate acestea va vor ajuta cu siguranta in luarea unei decizii finale in legatura cu furnizorii nuntii voastre.

Dovi’s Style va invita sa participati fie in calitate de expozant, fie in calitate de vizitator la aceasta manifestare si va aduce la cunostinta ca au mai ramas doar cateva saptamani pana cand se vor deschide oficial portile SINGURULUI TARG DE NUNTI DIN TIMISOARA LA CARE MERITA SA VII!

Nu va mai ramane decat sa tineti minte ca sunteti asteptati la cel mai important targ de nunta din Timisoara in perioada 20-22 ianuarie 2012 la Teatrul National Timsoara. Ne vedem acolo! 

Pana atunci, te invitam sa vizualizezi galeria de fotografii "Zile de nunta" 2011 pentru a-ti face o idee despre cum se vor desfasura lucrurile si sa te convingi ca nu ai voie sa ratezi editia targului de nunta "Zile de nunta" 2012.

Opinii (0)

Adauga opinia ta: